T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZA ULAŞIM

Okulumuza ulaşım İETT otobüsleri ve minibüs ile sağlanmaktadır.

1- İETT otobüsleri ile ulaşım: 133G-KARTAL-GÜLENSU MAH, 21A-KADIKÖY-KARTAL, 16-KADIKÖY-PENDİK, 16A-HAREM-PENDİK, 17-KADIKÖY-PENDİK otobüs hatları okulumuzun önündeki Teknik Lise durağından geçmektedir.

2- Minibüs ile ulaşım: Kadıköy-Kartal, Kadıköy-Pendik ve Kartal-Esenket minibüsleri okulumuzun önündeki Teknik Lise durağından geçmektedir.

3- Metro ile ulaşım: Metroyu kullananlar için Metro-Esenkent durağında indikten sonra KM30-KARTAL-ATALAR-ESENKENT METRO otobüs hattını kullanarak okulumuza ulaşım sağlanabilir.

4- Marmaray ile ulaşım: Marmaray duraklarından okulumuza yürüme mesafesinde olan BAŞAK istasyonundan okulumuza ulaşım sağlanabilir.

Ana Bina

Yayın: 05.03.2013 - Güncelleme: 11.02.2020 13:23 - Görüntülenme: 26525